Το ακρυλικό πλαίσιο φωτογραφιών σας βοηθά να δημιουργήσετε έναν φρέσκο εγχώριο αέρα

November 4, 2021

Τα πλαίσια φωτογραφιών, είτε στο καθιστικό, την κρεβατοκάμαρα είτε τη μελέτη είναι πολύ καλή εγχώρια διακόσμηση.

 

Ο αέρας INS είναι ένα είδος κορεσμού τόνου είναι χαμηλός, γενικός ο φρέσκος και καθαρίζει ένα ύφος, το πρώτο από τη φωτογραφία άρχισε σε δημοφιλή, βαθμιαία στον τομέα του σπιτιού η διακόσμηση είναι επίσης το σχολείο της. Δεν είναι πρακτικό να αλλαχτεί ένα ήδη διακοσμημένο δωμάτιο σε ένα ύφος Instagram, έτσι εάν συμπαθείτε αυτό το ύφος, προσθέτετε μερικά ακρυλικά πλαίσια φωτογραφιών.

.τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το ακρυλικό πλαίσιο φωτογραφιών σας βοηθά να δημιουργήσετε έναν φρέσκο εγχώριο αέρα  0

Το ακρυλικό πλαίσιο εικόνων δεν προσθέτει πάρα πολλή τροποποίηση, το γενικό σχέδιο είναι απλό, ισχυρός και οι απλές γραμμές, είναι η σύγκρουση του πάγου και της ζεστασιάς.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το ακρυλικό πλαίσιο φωτογραφιών σας βοηθά να δημιουργήσετε έναν φρέσκο εγχώριο αέρα  1

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το ακρυλικό πλαίσιο φωτογραφιών σας βοηθά να δημιουργήσετε έναν φρέσκο εγχώριο αέρα  2

Η διαφανής φωτεινότητα κρυστάλλου, χρώμα χαλάρωσε, απλός και καλός, αισθανθείτε θερμός και άνετος, περισσότερο από λεπτά της θεραπεύοντας αναπνοής.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το ακρυλικό πλαίσιο φωτογραφιών σας βοηθά να δημιουργήσετε έναν φρέσκο εγχώριο αέρα  3

Όπως το καθαρό και φρέσκο ύφος, η παράθεση ανεβαίνει τις ασήμαντες πράσινες εγκαταστάσεις, άφησε την οικογένεια να είναι πλήρη της άπειρης ζωτικότητας περισσότερο.

 

 

Αυτό το είδος πλαισίου είναι κατάλληλο για τις θερμές φωτογραφίες. Αυτές οι όμορφες παγωμένες στιγμές προστατεύονται από τον υψηλό ακρυλικό πίνακα αντι-πτώσης διαπερατότητας, ο οποίος μπορεί να κρατήσει φρέσκος για πάντα.

 

Το ακρυλικό υλικό είναι όχι μόνο διαφανής, ελαφριά, και αντίσταση αντίκτυπου είναι ισχυρό, μη εύκολο να σπάσει Η ακρυλική ελαφριά μετάδοση Xintao μπορεί να φθάσει σε 93%, με τη διαφάνεια κρυστάλλου, την καλύτερη οπτική αίσθηση, καλή αντίσταση οξείδωσης, μη εύκολη να αλλάξει το χρώμα, τέτοιο υλικό πλαίσιο όμορφο και ανθεκτικός, είναι ο τέλειος συνεργάτης του σπιτιού qingxinfeng.