Επεξεργασία επιφάνειας επίδειξης αυτοκινήτων: Άργυρος | AR | AF

April 18, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επεξεργασία επιφάνειας επίδειξης αυτοκινήτων: Άργυρος | AR | AF

Η ολοκλήρωση και η νοημοσύνη είναι η τάση ανάπτυξης της αυτοκινητικής επίδειξης στο μέλλον. Με την ολοκλήρωση εμβάθυνσης της τεχνολογίας Διαδικτύου και της αυτοκινητικής τεχνολογίας, η κατάλληλη αυτοκινητική επίδειξη θα φέρει τις όλο και περισσότερο κατάλληλες λειτουργίες και την εμπειρία στους οδηγούς και στους επιβάτες. Όλο και περισσότερες νέες τεχνολογίες όπως η head-up επίδειξη, η τρισδιάστατη αφή και η ανθρώπου-υπολογιστή αλληλεπίδραση είναι ενσωματωμένες στην οθόνη επίδειξης, κάνοντας να οδηγήσουν και την εμπειρία ψυχαγωγίας καλύτερα για τους χρήστες.

 

Εκτός από τα πλεονεκτήματα της υψηλής φωτεινότητας, της αντίστασης χαμηλής θερμοκρασίας και της υψηλής θερμοκρασίας αντίστασης, υψηλή ανάλυση, η υψηλής απόδοσης οθόνη επίδειξης οχημάτων είναι πολύ σημαντική: τόσες πολλές επιφάνειες υψηλός-ερμηνείας στο αυτοκίνητο, πώς να αποφύγουν την αντανάκλαση, το γρατσούνισμα, κ.λπ., δεν έχουν επιπτώσεις στην κανονική οδήγηση του οδηγού.

 

Προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη επίδραση της επίδειξης οχημάτων, εκτός από την εσωτερική ανάγκη σχεδίου να πληρωθεί η ειδική προσοχή, η επεξεργασία επιφάνειας οθόνης είναι ουσιαστική. Με τη δημοτικότητα της επί του σκάφους επίδειξης, ο άργυρος, AR, AF αυτές οι τρεις συνήθως χρησιμοποιημένες διαδικασίες εκτιμείται από την πλειοψηφία των κατασκευαστών.