Γυαλί άργυρου, διάολε ξέρετε;

April 18, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γυαλί άργυρου, διάολε ξέρετε;

Καταρχάς, ξέρτε ποιο γυαλί άργυρου είναι. Το γυαλί άργυρου είναι αρχικά από τη Γερμανία. Το γυαλί άργυρου, επίσης γνωστό ως γυαλί κατώτατης αντανάκλασης και αντιεκθαμβωτικό γυαλί, είναι ένα είδος γυαλιού με την ειδική επεξεργασία στην επιφάνεια του γυαλιού. Χαρακτηρίζεται από την κατασκευή του αρχικού γυαλιού την αντανακλαστική επιφάνεια σε μια επιφάνεια μεταλλινών χωρίς αντανάκλαση (επιφάνεια ανώμαλη). Η αρχή είναι να διπλασιαστεί ή η ενιαία πλευρά υψηλού - ποιοτικό γυαλί μέσω της ειδικής επεξεργασίας. Έναντι του συνηθισμένου γυαλιού, έχει μια χαμηλότερη αναλογία αντανάκλασης, και την ανακλαστικότητα των ελαφριών μειώσεων από 8% λιγότερο από σε 1%. Τα στερεότυπα στοιχεία ανίχνευσης είναι: η μετάδοση, σχολιάζει, τραχύτητα, ομίχλη. Επίσης μερικοί για να ανιχνεύσει την υπεριώδη ακτίνα, τις υπέρυθρες ακτίνες και άλλες παραμέτρους. Συνήθως λιγότεροι.

 

Το γυαλί άργυρου χρησιμοποιείται κυρίως για την οθόνη αφής, την οθόνη επίδειξης, το πιάτο αφής, το παράθυρο και άλλη σειρά.

Όπως: ναυσιπλοΐα αυτοκινήτων, οθόνη TV, ηλεκτρονικός πίνακας whiteboard, οθόνη υπολογιστή, οθόνη οργάνων, κινητό πιάτο τηλεφωνικής κάλυψης, κινητή τηλεφωνική επιτροπή, κινητό τηλεφωνικό μπάλωμα, πίνακας ποντικιών lap-top, οθόνη υπολογιστή ταμπλετών, οθόνη μηχανών διαφήμισης, κ.λπ.

 

 

Τώρα μιλήστε για διάφορες διαφορετικές διαδικασίες γυαλιού άργυρου στην αγορά, έτσι ώστε ξέρετε ποιες επίδραση και διάρκεια γυαλιού άργυρου είναι το καλύτερο και ισχυρότερη. Το γυαλί άργυρου σύμφωνα με τις xiaobian ελλιπείς στατιστικές διαιρείται σε τρία είδη: χημική etching AG, ψεκάζοντας άργυρος, coating AG.

 

Καταρχάς, μιλήστε για τον ψεκασμό του άργυρου. Όπως το όνομα υπονοεί, ο ψεκασμός του άργυρου πρόκειται να ψεκάσει επάνω στο γυαλί την επιφάνεια με τον ψεκασμό του εξοπλισμού και να συνδέσει ένα στρώμα επιστρώματος με την επιφάνεια γυαλιού για να επιτύχει την αντιεκθαμβωτική επίδραση. Ψεκάστε μια μέθοδο την επιφάνεια ενός ντυμένου αντικειμένου με τη βοήθεια ενός πυροβόλου όπλου ψεκασμού ή ενός ψεκαστήρα δίσκων και με τη βοήθεια της πίεσης ή της φυγοκεντρικής δύναμης, που διασκορπίζεται στα ομοιόμορφα και λεπτά σταγονίδια. Το πλεονέκτημά του είναι αυτό το είδος τεχνολογίας επεξεργασίας είναι κατάλληλη και γρήγορη, υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής. Μπορέστε να είστε πολύ κατάλληλη επεξεργασία των διαφορετικών προϊόντων ερμηνείας και ποιότητας ομίχλης. Στην αγορά γυαλιού άργυρου ή ένα ορισμένο μερίδιο. Ποια είναι τα μειονεκτήματα του ψεκασμού του άργυρου; Ρίξτε μια ματιά στο σχεδιάγραμμα της ψεκασμένης επιφάνειας άργυρου