Ποια χρήση είναι πλεξιγκλάς κατάλληλο για;

March 23, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια χρήση είναι πλεξιγκλάς κατάλληλο για;

Plexiglas, αγγλική σύντμηση για PMMA. Χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία, κυρίως λόγω της χαμηλής πυκνότητάς του, ελαφρύς και της ευκολίας της επεξεργασίας. Perspex δεν σπάζει στις αιχμηρές άκρες, το οποίο το καθιστά δημοφιλές με τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Εάν το πλεξιγκλάς χρησιμοποιείται για το αυτοκινητικό γυαλί παραθύρων, η πιθανότητα του τραυματισμού στο αυτοκινητικό ατύχημα θα μειωθεί πολύ. Στη βιομηχανία ραφιών επίδειξης, το πλεξιγκλάς (συνήθως γνωστό ως ακρυλικό/Agali) είναι επίσης μια κοινή πρώτη ύλη για την κατασκευή των ραφιών επίδειξης πλεξιγκλάς. Κυρίως λόγω της υψηλής διαφάνειας του ραφιού επίδειξης και της καλής επίδειξης χρώματος.

 

 

Υπάρχουν περίπου δύο είδη εργοστασίων επεξεργασίας ραφιών επίδειξης πλεξιγκλάς στην αγορά: εργοστάσια επεξεργασίας batch και εργοστάσια σχεδίου. Το πρώτο εξαρτάται από την ποσότητα, ενώ το τελευταίο κερδίζει μέσω του σχεδίου και της προσαρμογής.

 

 

Ποιες βιομηχανίες τα ράφια επίδειξης πλεξιγκλάς χρησιμοποιούνται μέσα;

 

Στα καλλυντικά, τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, τα ηλεκτρονικά και ψηφιακά προϊόντα, το πολύτιμο κόσμημα, το κρασί και άλλες βιομηχανίες, τα ράφια επίδειξης πλεξιγκλάς είναι πολύ δημοφιλή.

 

Κατ' αρχάς, η μετάδοση 92% της στάσης επίδειξης πλεξιγκλάς είναι σαφής και αρκετά διαφανής να μεταβιβάσει το καθαρό συναίσθημα στους καταναλωτές και να πυροδοτήσει τα ευγενή προϊόντα.

 

Δεύτερον, ως προϊόν της σύγχρονης βιομηχανίας, το πλεξιγκλάς το ίδιο έχει τα στοιχεία μόδας που ανήκουν στην τεχνολογία και το μέλλον, και είναι η καλύτερη επιλογή των ηλεκτρονικών προϊόντων.

 

Τρίτον, το perspex ράφι είναι πολύ ανθεκτικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 5-10 έτη ακόμα και υπαίθρια. Τέταρτο, η τιμή μονάδων της είναι ελαφρώς ακριβότερη από τα συνηθισμένα υλικά ξύλου και μετάλλων. Τα περισσότερα από τα ράφια επίδειξης σε αυτές τις βιομηχανίες επιλέγουν το ύφος υπολογιστών γραφείου, το οποίο είναι μικρό και λεπτό, και το κόστος δεν είναι πάρα πολύ υψηλό. Φυσικά, Perspex χρησιμοποιείται επίσης για τα ράφια επίδειξης σε άλλες βιομηχανίες, αλλά χρησιμοποιείται κυρίως ως τοπικά εξαρτήματα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια χρήση είναι πλεξιγκλάς κατάλληλο για;  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια χρήση είναι πλεξιγκλάς κατάλληλο για;  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια χρήση είναι πλεξιγκλάς κατάλληλο για;  2